Във външния рейд на Севастополския залив се провежда планирано учение

...
Във външния рейд на Севастополския залив се провежда планирано учение
Коментари Харесай

Край Севастопол дими кораб, според Русия става дума за учение

Във външния рейд на Севастополския залив се организира планувано обучение по противоминна и противодиверсионна защита, заяви Черноморският флот на Русия, представен от Руската работа на Би Би Си

Междувременно в кримските обществени мрежи се появиха фотоси и видеоклипове, на които се вижда черен пушек, който се издига от един от съветските кораби . Абонатите на телеграм канала " Кримский ветер " настояват, че сякаш са видели детонация от лявата страна на кърмата.

Съобщава се, че това е патрулен транспортен съд план 22160 от вида " Василий Биков ".

Черноморският флот не разяснява известията за пушек на кораба - в изказване на пресслужбата му се приказва единствено за учения, по време на които " са отработени задания по търсене и заличаване на плаващи морски мини и безпилотни катери ".

" В ученията участваха патрулният транспортен съд " Павел Державин ", морски миночистачи и противодиверсионни катери ", се споделя в известието.

Преди ден формалният представител на Военноморските сили на Въоръжените сили на Украйна Дмитрий Плетенчук съобщи, че корабът на съветския Черноморски флот " Павел Державин " . Той не сподели какво е предизвикало вредите.
 Украйна нападна съветска база в Севастопол
Украйна нападна съветска база в Севастопол

Не се разкриват подробности
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР