“Във футбола всичко се променя - собственици, футболисти. Единственото, което

...
“Във футбола всичко се променя - собственици, футболисти. Единственото, което
Коментари Харесай

Константин Вълков: Политиците трябва да действат решително във фу...

“Във футбола всичко се трансформира - притежатели, футболисти. Единственото, което не се трансформира, е БФС ", уточни той.

" Религията и спорта доста си наподобяват - в тях има особена обвързаност, която ти остава за цялостен живот. Затова е значимо да заемем позиция и да приказваме за този случай ", счита журналистът.

" От вяра, спортът се трансформира в нещо с бизнес темперамент. Няма бизнес, в който резултатите, да нямат значение и отражение.От 2004 година, когато последно Иван Славков беше отпред на БФС, резултати няма. С всеки минал ден те стават все по-лоши ", разяснява журналистът.

" Нещо е съществено сбъркано и сме очевидци на това, което виждаме. 18 години те са шефове на футбола ".

" Забравихме по какъв начин гледахме футбол преди. Хората от моето потомство си спомня по какъв начин целият ден беше футбол, по тази причина футболът е част от обществения живот ".

 

По мотив това, че 1600 служители на реда ще охраняват стадион без аудитория, Вълков уточни:

" Тъкмо се върнах от Франция, отразяват две спортни в надпревари. Не бяха затворени улици, нямаше служители на реда, почитателите вечеряха дружно ".

 

" Искам да мога да заведа моя наследник на футболен мач и той да е футболен театър. Това в този момент се случва като събираш пари и завеждаш детето си един път годишно в чужбина ", сподели още той.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР