Във Франция е въведено максималното трето ниво на плана за

...
Във Франция е въведено максималното трето ниво на плана за
Коментари Харесай

Във Франция е въведено максималното трето ниво на плана за борба с тероризма

Във Франция е въведено оптималното трето равнище на проекта за битка с тероризма „ Вижипират “ поради възможна заплаха от атентати, оповестяват от Министерството на външните работи (МВнР) на уеб страницата си.
Прочетете още
Това планува нараснали ограничения за сигурност на територията на цялата страна на публични места и обекти на сериозната инфраструктура.

Министерство на външните работи предлага на българските жители, намиращи се и пътуващи за Френската република, да демонстрират нараснала зоркост при визити на публични места, всеобщи, спортни и културни събития, религиозни обекти, гари, летища, публичен превоз, търговски центрове, музеи, просветителни заведения и други застрашени обекти.

При потребност от подпомагане, българските жители във Френската република могат да се свържат с българското дипломатическо посланичество в Париж на тел.: +33 1 45 51 85 90 и дежурен телефон в извънработно време: 0033 /0/ 6 21 84 95 15, както и на адрес:[email protected]

Сигнали и молби за подпомагане при бедствени обстановки на български жители се одобряват непрекъснато и на телефонните линии на дирекция " Ситуационен център ": +359 2 948 24 04; +359 2 971 38 56 или на имейл: [email protected].

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР