Във фоайето на Конгресния център в Ню-Йорк където в момента тече международния

...
Във фоайето на Конгресния център в
Ню-Йорк където в момента тече
международния
Коментари Харесай

Карлман Кинг: шесттонен суперSUV на суперцена

Във фоайето на Конгресния център в Ню-Йорк където сега тече международния автосалон е паркирано нещо, което по-скоро наподобява на военен транспортьор. Но не е...

Шесттонната машина с име Karlman King е дело на китайската компания IAT и е развита на азата на пикапа Ford F 550. Дизайнът му е тип стелт, има ръбове инспирирани от тези на диаманта, емблемата на радиаторната решетка е разперил крилата си ястреб, вътрешноста е напряко необятна.

Този най-ексклузивен, безценен и определено забележителен SUV в света е планиран за IAT от италианското дизайнерско студио Vercarmodel Saro. Неговите шест тона живо тегло в бронираната версия са разпределени в почти шест метра дължина и два и половина метра в широчина.

За разлика от типично армейския и лаконичен външен тип, интериорът на краля Карлман е много първокласен. Но това, което оферират доставчиците на изобилието от кожи, злато и въглерод, очевидно подхожда под въпрос за усета. Но това не пречи да има задоволително клиенти за лимитираната серия от 12 автомобила от страна на съветските олигарси и арабските нефтени шейхове.

От дивана откъм гърба може да се контролира чрез сензорен екран освен телевизионната и видеопрограма, само че и всибко останало - дори кафемашината влиза в деяние с върха на пръста, по този начин се отваря и вратата на хладилника, цялостен с шампанско.

Вече е продаден за богат клиент от Близкия Изток за 3,8 милиона евро първият екземпляр. Той е оборудван с мотор 6.8 литра V10на Ford F-550 с мощ 400 к.с., Производителят рационално мълчи за това колко на 100 харчи машината...
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР