Alfa Romeo отново спечели Награда за дизайн за концептуални автомобили

...
Alfa Romeo отново спечели Награда за дизайн за концептуални автомобили
Коментари Харесай

Alfa Romeo 33 Stradale спечели награда в Concorso d`Eleganza

Alfa Romeo още веднъж завоюва " Награда за дизайн за концептуални коли и прототипи " на Concorso d`Eleganza Villa d`Este. Новият Alfa Romeo 33 Stradale беше определен за победител в тази категория от публиката на събитието на езерото Комо.

Най-важният авто конкурс за хубост в света се организира от 1929 година От 2002 година, в допълнение към класовете за исторически транспортни средства, категорията „ Награда за дизайн за концептуални коли и прототипи “ се дава за сегашни концептуални коли и неповторими коли.

Alfa Romeo Brera завоюва в дебютната си година. Последваха я Alfa Romeo 8C Competizione (2004), Alfa Romeo 8C Competizione Spider (2006), Alfa Romeo TZ3 Corsa (2010), Alfa Romeo 4C Concept (2012) и Alfa Romeo Disco Volante от Touring (2013). Alfa Romeo е и единствената марка, която е била отличена от публиката с " Coppa d`Oro " два пъти през същата година в допълнение към " Наградата за дизайн за концептуални коли и прототипи ".

В допълнение към актуалните модели, Alfa Romeo 6C 1750 през 2002 година и наследникът Alfa Romeo 6C 1750 Grand Sport през 2012 година, две транспортни средства от края на 20-те и началото на 30-те години на предишния век, способстваха за този двоен триумф.

Новата Alfa Romeo 33 Stradale е респект към едноименния модел от 1967 година Двуместното купе съчетава типичен дизайн с съвременно инженерство. Всеки образец е изработен посредством неповторим развой на направа и се характеризира с най-високи стандарти за качество и внимание към детайла. С съвършения баланс сред пропорции, размер и покритие на повърхността, новият Alfa Romeo 33 Stradale задава тона на дизайнерския език на марката.

Интериорът се характеризира с минималистична визия и новаторски високотехнологични материали. Естетиката и детайлите на новата Alfa Romeo 33 Stradale мощно припомнят на историческия модел от 60-те години на предишния век.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР