Във финансова безизходица е изпаднала тв водещата Николета Маданска след

...
Във финансова безизходица е изпаднала тв водещата Николета Маданска след
Коментари Харесай

Самотната майка Маданска изнемогва заради Венелин Петков


Във финансова невъзможност е изпаднала тв водещата Николета Маданска след раздялата си с бащата на двете си деца Венелин Петков. Самотната майка от няколко дни насам разпродава движимостите, които към този момент не са й потребни, в интернет пространството, с цел да припечелва пари. Николета ги е пуснала на половин цена, с цел да може по-лесно да се намерят купувачи.

Към момента водещата на Спорта по Би Ти Ви е с двамата си синове в къщата на родителите си в близкото до София село Лозен, а те й оказват помощ да се грижи за двамата малчугани. С Венелин Петков, с който дълги години живееха на фамилни начала, се разделиха ненадейно преди повече от една година, като се заприказва, че даже са стигнали до съд поради правата над двамата им синове Йоан и Михаил. Тъй като нямаха подписан цивилен брак, обстановката се усложнила, а връзките им продължавали да бъдат влошени, макар че от раздялата насам мина много време. Макар животът им да изглеждаше слънчев и благополучен, явно двамата са имали съществени неразбирателства, нищо, че се взеха решение да дадат живот на две деца. Първородният Йоан проплака през ноември 2020 година, а година по-късно по Коледа се роди и братчето му Михаил. Близки до Маданска разкриват, че една от аргументите за краха на любовните им връзки с някогашния началник в Би Ти Ви бил сложният му темперамент.

Единственият човек, съумял да съжителства по-дълго от Николета с него, е някогашната новинарка Гена Трайкова. Докато Петков бе уволнен от директорския пост в Би Ти Ви в края на 2020 година, Маданска към момента се води чиновник на медията и изчаквала да завърши майчинството й, с цел да се върне на екран. Обезщетението за втората година от него обаче е доста по-ниско и по тази причина нямала самообладание още веднъж да бъде на работа, с цел да получава по-високо възнаграждение . Бившият й обичан все още е учител в частно учебно заведение в София, като води лекции по журналистката и в УНСС. Там работи взаимно с тогавашната си възлюбена Гена Трайкова, с която съумяха да останат другари и след трагичната им раздяла.

Маданска изрично отхвърля да разяснява към този момент завършилата си връзка с Венелин, но е все по този начин всеотдайна майка на децата им. В обществените мрежи тя показва, че е къщовница и прилежна стопанка. Докато живееше под един покрив с Петков, имала ограничавания, наложени от него, да не обявява персоналния им живот обществено. Сега обаче Николета постоянно разгласява фрагменти от всекидневието с децата си, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР