Във филмите за Джеймс Бонд ролите на автомобилите са не

...
Във филмите за Джеймс Бонд ролите на автомобилите са не
Коментари Харесай

Върхът на Джеймс Бонд

 23-4-6kol

Във филмите за Джеймс Бонд функциите на колите са не по-малко значими от функциите на актьорите. От 35 години насам модели на концерна Jaguar Land Rover „ моторизират ” паметния Агент 007 и останалите герои в продукциите. Някои от популярните коли във филмите ще бъдат употребявани в центъра за интерактивни прекарвания 007 ELEMENTS, който ще бъде открит през лятото в австрийските Алпи. Това е ексцентрична апаратура на надморска височина 3050 м върху връх Гайслахкогъл.

 23-1-6kol

Преживяването там е потапяне в света на Джеймс Бонд от кино лентата „ Спектър ” с ледения ресторант Q и с употребяваните в лентата Land Rover Defender и Range Rover Sport SVR. Гостите ще видят най-новите технологии на английския тръст за изкуствен интелект и литиево-йонната батерия с потенциал 90 киловатчаса от електрическия Jaguar I-Pace, която в „ Спектър ” зарежда концептуалния автомобил C-X75 за впечатляващо гонене в Рим.

 007bondelementsfilmingonset

В девет от последните филми за Джеймс Бонд гастролират модели на Jaguar и Land Rover. Това се случва от трагичното бягство на Роджър Мур с ръководен от Тина Хъдсън типичен Range Rover в продукцията „ Октопуси ” през 1983 година

 23-2-6kol

По традиция английският сътрудник (почти) постоянно кара английски коли. Паметни са изявите на Шон Конъри зад кормилото на Aston Martin DB5. Превозвачи на основния воин са били също Bentley, Rolls-Royce, Lotus и Ford. Джеймс Бонд е управлявал във филмите над 30 коли, 20 подводници и яхти, 6 хеликоптера, 5 самолета, 5 мотоциклета, 2 танка, 1 рейс, 1 камион и 10 велосипеда.

 23-3-6kol
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР