Във фаталната сутрин, в началото на часа по биология между

...
Във фаталната сутрин, в началото на часа по биология между
Коментари Харесай

Последно От Криминалистите: Ужасяващо Убийство Вцепени България! Жертвата Е 14-Годишно Момче! Няма Да Повярвате Кой Е Убиецът!

Във съдбовната заран, при започване на часа по биология сред Тонимир и Радослав станало леко сдърпване, при което 15-годишният нанесъл удар с ръка в брадичката на по-малкото момче. Радослав също ръкомахал, само че без да успее да удари съученика си. В този миг Тонимир блъснал Радо повторно в главата. Ударът бил мощен и съвпаднал с посоката на завъртане на тялото на момчето, което изгубило равновесие и паднало на пътечката сред чиновете, като при рухването блъснало главата си в пода.

Учениците и учителката незабавно скочили, с цел да преустановят багра. В това време падналият на земята Радослав почнал да трепери, получил гърчове и спазми и не бил контактен. Присъстващите се обадили на тел.112 и съобщили за случая, само че виждайки, положението на момчето незабавно го откарали с автомобил до поликлиниката.

Пристигайки там лекарите открили, че Радослав е неконтактен и не дава признаци на живот. Веднага почнали реанимационни процедури, обадили се и на Спешна помощ, пробвали сърдечен масаж, обдишване с О2 и други, само че всички старания останали напразни, като ученикът умрял.

Причината за гибелта е черепно-мозъчна контузия, вследствие на нанасяне на два удара в региона на лицето, рухване на тялото и удар на главата.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР