„Вътрешнопартийната опозиция слугува на управляващите. Предателството е краят на болните

...
„Вътрешнопартийната опозиция слугува на управляващите. Предателството е краят на болните
Коментари Харесай

Румен Овчаров: Тандемът БСП-Радев е алтернатива на статуквото

„ Вътрешнопартийната съпротива слугува на ръководещите. Предателството е краят на болните упоритости “. Така в " Денят стартира с Георги Любенов " Румен Овчаров разказа депутатите, които напуснаха ПГ на левицата. Според него те нямат политическо бъдеще.

Овчаров разяснява и тезата за хипотетичния ерес сред водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и президента Румен Радев. По думите му сега ръководещите „ ровят в подобен сюжет “, тъй като това играе в посока на опазване на статуквото “.

„ Тандемът БСП-Радев в актуалната обстановка, все още наподобява като най-сериозната опция на статуквото в България в този момент... Без една от двете страни такава опция няма “, безапелационен е Овчаров.

Що се отнася до ограниченията за справяне с рецесията Румен Овчаров разкритикува остро ръководещите както за дейностите им в здравен аспект, по този начин и в икономическо отношение. Нужни са таргетирани дейности – съответни, ориентирани към избрани прослойки от популацията. Той отбрани и мнението на опозицията за действително преизчисляване на пенсиите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР