Вътрешният проект "стажантска кола" на SKODA Auto, датиращ от 2014 година,

...
Вътрешният проект "стажантска кола"
на SKODA Auto, датиращ от 2014 година,
Коментари Харесай

Проектът стажантска кола на SKODA с ново издание. KAMIQ става рали бегачка

Вътрешният план "стажантска кола " на SKODA Auto, датиращ от 2014 година, започва осмото си издание, като този път в инициативата на автомобилния производител ще се включат 25 стажуващи в компанията сега студенти.

Следващата стъпка в еволюцията на тазгодишната стратегия ще бъде избор на задвижване, купе, материали, дизайн и име на новия план, който студентите ще трябва да вземат въз основата на вътрешна комуникация и разбор. По време на цялата си взаимна работа, екипът ще бъде подпомаган от експерти на SKODA Auto в различни области, само че главната роля ще изиграят дизайнерите.

Седмата особено създадена от стажанти в компанията кола- открита версия на настоящата SCALA, се наричаше , и с нейна помощ компанията означи 125 години от формирането на компанията известна в момента като SKODA AUTO.

Любопитен миг в новата самодейност на SKODA е тази, че за първи път в историята стажантите ще си партнират с представители на SKODA Motorsport. Крайната цел е основаването на рали версия на модела KAMIQ

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР