Вътрешният министър на Израел заяви, че е получил и одобрил

...
Вътрешният министър на Израел заяви, че е получил и одобрил
Коментари Харесай

Израел пусна представителя на Конгреса на САЩ Тлаиб в Западния бряг

Вътрешният министър на Израел съобщи, че е получил и одобрил искане от представителя на демократите в Конгреса на Съединени американски щати Рашида Тлайб да влезе в окупирания от Израел Западен бряг по филантропични аргументи, оповестява АП.

Министър Арие Дери разяснява, че Тлайб изиска да посети 90-годишната си баба на Западния бряг. В писмо, оповестено от офиса на Дери, Тлайб декларира че ще съблюдава всевъзможни ограничавания и няма да " предизвиква протест " по време на визитата си.

" Ще съблюдавам всевъзможни ограничавания и няма да предизвиквам протест против Израел по време на визитата си ", написа Тлайб в молбата, която е публикувана от уеб страницата Ynet и други израелски медии.

Израелското министерство на вътрешните работи, " реши в петък да утвърди влизането на американския конгресмен Рашида Тлайб за филантропична аудиенция при 90-годишната си баба . "

Вчера Израел е реши да забрани на представителите на конгреса Тлайб и Илхан Омар да посетят Западния бряг , аргументирайки се, че те ще насърчат акцията за протест против Израел по време на пътуването.

Решението на Израел провокира необятна рецензия , в това число от израелската и еврейската организация , която съобщи, че да се не разрешава влизане на членове на Конгреса е нахлуване против американските институции .
 Израел не позволи посещаване на конгресмените Тлаиб и Омар
Израел не позволи посещаване на конгресмените Тлаиб и Омар

Пропалестинските възгледи на двете дами попречиха на влизането им в Израел
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР