Вътрешният министър Калин Стоянов обяви, че МВР не разполага с

...
Вътрешният министър Калин Стоянов обяви, че МВР не разполага с
Коментари Харесай

Министър Стоянов: МВР уточнява как Ангел Христов е влязъл у нас, проверява се и Пламен Галев

Вътрешният министър Калин Стоянов разгласи, че Министерство на вътрешните работи не разполага с информация по какъв начин починалият Ангел Христов е влезнал у нас.

" Аз персонално това, което знам, е че Ангел Христов е умрял от инфаркт, само че следва да уточним метода, по който е влезнал в страната. Пламен Галев също е разгласен за интернационално търсене, организираме оперативно-издирвателни мероприятия, с които целим да установим дали въпросното лице не се намира на територията на България, само че все още нямаме такава информация ", сподели той пред.

Министерство на вътрешните работи шефът уточни, че управляващите в Република Южна Африка са изразили подготвеност да пратят у нас проверяващи, които да работят дружно с българската полиция по случая с разстрела на Красимир Каменов - Къро и още трима негови близки. По думите му, полицията в африканската страна е наясно с механизма по който е осъществено закононарушението.

Стоянов не изключи опцията претекстът за убийството да е обвързван с лица у нас, само че добави, че към момента не може да се твърди това.

" Реално те имат съединен механизма, по който е осъществено закононарушението. Просто търсят най-важното нещо, а точно претекста, което може да бъде обвързвано и с лица от България, само че на този стадий не можем да се ангажираме с такава информация ", сподели още той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР