Вътрешният министър изпрати писмо до директорите на ГД "Национална полиция",

...
Вътрешният министър изпрати писмо до директорите на ГД "Национална полиция",
Коментари Харесай

Министър Рашков благодари на полицаите, участвали в охраната на НС по време на протеста на Възраждане

Вътрешният министър изпрати писмо до шефовете на Групово дело "Национална полиция ", ГДЖСОБТ, Столична дирекция на вътрешните работи, ОДМВР, в което благодари на полицейските чиновници, взели участие в защитата на Народното събрание по време на проведения от партия " " митинг на 12 януари, оповестява от Министерство на вътрешните работи.

При преодоляване на обстановката пред постройката на Народното събрание пострадаха деветима служители на реда, двама души са арестувани, оповестиха от вътрешното министерство след края на митинга.

"Вие изпълнихте дълга си в обстановка, изпълнена с експанзия, ориентирана към вас, и защитихте с героизъм и безрезервност постройката на Народното събрание ", показва министър Рашков и благодари от името на управлението на Министерство на вътрешните работи на служителите на реда за проявения професионализъм и старания за запазване на публичния ред.

По думите му жителите са видели, че българският служител на реда е виновен, професионално построен и неутрален чиновник на законността и бранител на институционалната непоклатимост на страната.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР