Ватман премина на червено и предизвиква катастрофа на оживено кръстовище

...
Ватман премина на червено и предизвиква катастрофа на оживено кръстовище
Коментари Харесай

Трамвай премина на червено и помля кола в София

Ватман мина на алено и провокира злополука на оживено кръстовище в София. От фрагменти, оповестени в обществените мрежи ясно се вижда по какъв начин трамваят профучава с висока скорост и удря спрели на светофара коли.

При конфликта има и потърпевши хора. По думите на очевидци в обществените мрежи това е следващото му нарушаване и поредна злополука. Хора настояват, че същият машинист няколко дни минава на алено и удря коли.

„ Водачът, управлявал мотрисата, няма регистрирани сходни предходни прояви. За ПТП-то във вторник е негова виновността, тъй като е минал на забранителен сигнал. Удря два автомобила ”, съобщи Николай Коритаров, началник на Трамвайно хранилище „ Искър ”.

Коритаров добави, че ватманът е с „ двугодишен стаж, висшист е и не е конфликтна персона ”.

„ През този интервал не са регистрирани някакви съществени нарушавания от негова страна. Разбира се добре с сътрудниците. Кръстовището е много конфликтно. Има паркирани коли на тревните площи. Светофарът, който е трябвало да наблюдава лидера на трамвая, се вижда в последния миг, тъй като е закрит от близкия склад ", сподели Коритаров. 

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР