Ватман демонстративно не спазва забраната за пушене на работното си

...
Ватман демонстративно не спазва забраната за пушене на работното си
Коментари Харесай

Нагъл ватман с цигара в ръка към недоволен пътник: Ти ли ще ми кажеш, че съм в нарушение?!

Ватман демонстративно не съблюдава възбраната за пушене на работното си място. Цигарата и наглото държание са документирани в една от най-натоварените столични линии.   Когато младият мъж го пита за какво пуши при изискване, че това е нарушаване, ватманът най-нагло дава отговор: „ Защото ми е кеф!”. Младежът го уведомява, че ще подаде сигнал за нарушаването и в отговор чува: „ Прави каквото искаш, за какво ме дразниш?”.

На въпрос какво става, в случай че трамваят пламне поради него, служителят дава отговор: „ Гориш. На теб застраховката ти е билетът!”.



„ Герой” в клипа е Ивайло Цолов с 25 години трудов стаж в електротранспорта. Днес е в отмора. Наказанието за запалена цигара в кабинката е 7 лева, а ватманът ще получи и забележка. „ Три-четири пъти като го заловен и си отиде бонусът от 50 лева, получават един подобен бонус за качествено осъществяване на услугата”, изясни пред bTV зам.-директорът на Столичния електротранспорт Иво Василев.

От Контрол по превоза наблюдават за запалени цигари и за други нарушавания. Хващани са и пушещи пасажери. Ватманите имат половин час отмора на крайните станции, време и за цигара.

Регионалната здравна ревизия също ревизира за извършители и за месец шестима ватмани и водачи на тролей са хванати да пушат на работното място.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР