Ватиканът заяви, че провежда разследване, след като официалният акаунт на

...
Ватиканът заяви, че провежда разследване, след като официалният акаунт на
Коментари Харесай

Разследват хакнат ли е Instagram профила на папа Франциск

Ватиканът съобщи, че организира следствие, откакто формалният акаунт на в Инстаграм е " харесал " фотография на нищожно облечен бразилски модел, заяви BBC, представено от БГНЕС.
Не е ясно по кое време е направено въпросното „ харесване ” на фотографията на Наталия Гарибото, която се пошегува, че „ Поне ми е обезпечено място в Рая ”. Новината се популяризира за първи път преди дни, преди изображението да бъде „ нехаресвано “.
 Папа Франциск: Сексът с обичан и положителната храна са божествени Папа Франциск: Сексът с обичан и положителната храна са " божествени "
Удоволствията от половия акт с обичан човек или положителната храна са „ божествени “, сподели папа Франциск. Това оповестява Агенция Франс Прес с позов...

„ Изключено е „ харесването “ да идва от Светия трон и за това първо се обърнахме към Инстаграм за пояснение “, съобщи представител на Ватикана пред вестник „ Гардиън “.
Официалният акаунт на папата в Инстаграм, който е под потребителското име franciscus, има 7,4 милиона почитатели по целия свят.
Източници, близки до пресцентъра на Ватикана, обявиха пред Католическата организация за вести, че акаунта се " ръководи от екип от чиновници ", измежду които сега тече вътрешно следствие.
 Папа Франциск одобри оставката на абсурден полски архиепископ Папа Франциск одобри оставката на абсурден полски архиепископ
Папа Франциск одобри оставката на 75-годишния архиепископ на Гданск Славой Лешек Глодж, се споделя в изказване на Светия трон, представено...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР