Ватикана се готви за безпрецедентна конференция за педофилията в Католическата

...
Ватикана се готви за безпрецедентна конференция за педофилията в Католическата
Коментари Харесай

Ватиканът подготвя конференция за борба с педофилията в църквата

Ватикана се готви за невиждана конференция за педофилията в Католическата черква. В четвъртък високопоставени епископи, специалисти, представители на разнообразни отшелнически ордени ще разискват казуса в продължение на четири дни. Папа Франциск съобщи, че желае срещата да бъде " просветителна сесия ", уредниците дадоха конференция.

 © БГНЕС
Демонстранти със фотоси на деца и с плакати „ Спрете да прикривате “ изчакаха края на конференцията за идната среща за битка с педофилията в Католическата черква. Организаторите дадоха обещание да дадат глас на лишените от глас.
о. Федерико Ломбарди, модератор на Конференцията за битка с педофилията в църквата: В сряда жертвите на похищения ще предадат жалбите си. Няма да съобщим къде и по кое време.
Папа Франциск прикани вярващите да се молят за триумфа на начинанието.
 Архиепископът на Вашингтон беше лишен от ранг Архиепископът на Вашингтон беше лишен от ранг © БГНЕС
Днес френски съд позволи награден на Берлинале филм, който споделя за свещеник-педофил, да бъде публикуван по кината от сряда.

По нашумелия случай беше разпитан архиепископът на Лион, а различен върховен свещеник - архиепископът на Вашингтон беше лишен от ранг преди дни поради обвинявания в полови похищения.
 Разследват папския нунций в Париж за полово принуждение Разследват папския нунций в Париж за полово принуждение
Пратеникът на Ватикана за Франция е в развой на следствие за полово принуждение, откакто е бил упрекнат в посягане против длъжностно лице в офис...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР