Васко Василев отмени цялото си лятно турне в България. Това

...
Васко Василев отмени цялото си лятно турне в България. Това
Коментари Харесай

Васко Василев отмени цялото си турне, на живо само за Коледа - slava.bg

Васко Василев анулира цялото си лятно турне в България. Това заяви самият актьор в обществените мрежи, както и тикитинг системата, през която се продаваха билетите му.

Гениалният цигулар трябваше да направи 6 концерта в Пловдив, Плевен, Варна, Разград, Силистра и Севлиево.

„ За мен като актьор, както и за екипа ми, е най-важно да бъдем виновни към публиката и да не способстваме към спомагателното излагане на заплаха за здравето на хората каквото е провеждането на концерт в съвсем непроменени условия от преди карантината. “, споделя Васко Василев.

„ Вярвам, че всичко ще придобие нова форма на работа при организацията на концертите и това ще изисква време за създаване на нови схеми за настаняване на публиката съответното съкращаване на потенциалите на обособените зали, повече обсъждане на рисковете със залите на закрито и климатичните им системи, по-ясни и премислени правила, които да подсигуряват спокойствието на всеки` “, изяснява музикантът.

Като едно от съображенията си за цялостна анулация на събитията Василев акцентира, че намира за неточно да задържа парите на хората повече от година. "Вярвам, че когато всичко стане по-сигурно и ясно ще мога да се върна с голямо неспокойствие във всеки един от тези градове и да наваксаме с наслада пропуснатото с публиката “, приключва той.

Сумите от продадените билети ще бъдат възобновени към публиката, като всеки може да върне пропуща си от мястото, от което е закупен. Има вид за издадените онлайн билети да бъдат върнати по пощальон, а сумата да бъде възобновена по банков път. Крайният период за връщането на билетите е 30.06.2020 година.

На този стадий концертът, разгласен за 21-ви декември 2020 година в зала 1 на НДК в София остава неизменен и билетите за него остават в продажба.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР