Васко Боев винаги е доказвал футболната си класа. Преди 10

...
Васко Боев винаги е доказвал футболната си класа. Преди 10
Коментари Харесай

Васко Боев: С колектив и ентусиазъм постигаме нещата си

Васко Боев постоянно е доказвал футболната си класа. Преди 10 години надареният полузащитник на Спартак (Варна) получи тежка травма, приключи спортната си активност, само че волята и любовта му към играта го върнаха, а за Спартак изигра 126 мача с 12 гола.

Кариерата му мина през Волов, Атлетик (Провадия) и Добруджа, а от три сезона е с екипа на Устрем (Дончево). След триумфа на неговия отбор против Волов с 4:1, ветеранът и занаятчия на асистенции приказва пред Sportal.bg .
 Устрем (Дончево) съкруши Волов с хеттрик Устрем (Дончево) съкруши Волов с хеттрик
" За разлика отпреди два сезона, когато завършихме трети в нашата група, нещата се трансформираха. Имахме едно нерешително началото, само че ето, че в последните три срещи - с две победи и тъждество, имаме седем точки и в този момент може да дишаме по-спокойно до края.

Трябва да отбележа, че имаме страховит колектив. И най-много страховит човек ни води като Димитър Димитров, който ни е треньор и няколко сезона се грижи за финансирането, което е доста мъчно в едно малко село като Дончево, за положителното положение на игрището. Даже нашият клуб е рекламно лице на едно прелестно село с близо 900 индивида. Отборът ни е построен от много млади играчи, локални и от Добруджа, които се раздават на макс.

Устроихме си даже след успеха над Волов едно празненство, тържество в селото по самодейност на нашия треньор, гледайки основния дуел сред ЦСКА и Лудогорец. С една-две тренировки седмично, с колектив и възторг реализираме много неща на футболния терен ", приключи някогашният състезател на Спартак Васко Боев.

Автор: Пламен Трендафилов

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР