Васил Василев-Зуека, който се превърна в една от най-коментираните публични

...
Васил Василев-Зуека, който се превърна в една от най-коментираните публични
Коментари Харесай

Зуека отказва да сподели къде точно е заживял със семейството си

Васил Василев-Зуека, който се трансформира в една от най-коментираните обществени персони, откакто разгласи, че е заживял в друга страна, се появи в ефира на някогашната си месторабота и проговори за живота си в този момент.

В новия епизод на "Господари на уеба " Зуека даде изявление пред своите другари и сътрудници Малин Кръстев и Герасим Георгиев - Геро, предава life.dir.bg.

Като причина за решението си да замине да живее и работи в чужбина артистът, който в този момент е художник, разгласи, че е отчаян от политическа реалност в България, както и че законите просто не се съблюдават.

"Не разбирам за какво хората в България ме назовават дезертьор. Аз просто се реалокирах от едно място на друго. Няма да кажа къде съм. В Европейския съюз съм. Много съм удовлетворен, всичко е наред. Имаме доста работа ", показа Василев.

Той описа и за първия образователен ден на дребното си дете в новата страна: "Закарахме сина ни на учебно заведение в 9,00 часа и в 12,00 ни се обадиха да го вземем. Не е от най-тихичките. Оказа се, че изобщо не е стоял в часа. Поговорихме си съществено с него и към този момент има единствено хвалби ", изясни Зуека.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР