Васил Василев-Зуека едва смогва да издържа дъщеря си, жалят го

...
Васил Василев-Зуека едва смогва да издържа дъщеря си, жалят го
Коментари Харесай

Зуека пръска по 40 бона на година за дъщеря си - slava.bg

Васил Василев-Зуека едвам смогва да устоя щерка си, жалят го негови сътрудници, разбра HotArena.

Заблуда е, че комикът тъне в лукс, макар, че на пръв взор наподобява по този начин. Актьорът има висока заплата при Маги Халваджиян, само че тя мъчно стига, с цел да покрие всичките му разноски. Най-голямо пери в фамилния бюджет е образованието на щерка му. 20-годишната Девина е плод на дългогодишната връзка на Зуека с актрисата Нина Димитрова, с която той се раздели поради любовта си с колежката Ани.

Тогава Девина беше на 12 и мъчно понесе решението на татко си да заживее с друга жена. За да завоюва още веднъж уважението й, артистът се нагърби с не леката задача да заплаща образованието й. Девина приключи едно от най-скъпите частни учебни заведения в София - Международна гимназия "Златарски ", а от две години учи драма в лондонския университет "Куин Мери ".

Той е измежду петте най-елитни образователни заведения на Острова, а таксата за образование варира от 9000 до 18 000 лири годишно. Което значи, че в случай че Зуека и щерка му са избрали най-високата цена, той се бърка за 40 000 лв. на година. Като се прибавят и джобните, от които има потребност всеки младеж, издръжката на студентката става галактическа. "Всеки лев лети към Лондон ", споделиха пред Галерия негови другари. Месечно Девина излиза на баща си минимум 3 бона. Самата тя прелестно осъзнава какъв брой мъчно е на татко й, още повече, че той има и дребен наследник, за който да се грижи. Надеждите й са, че университетът може да вземе решение да понижи таксите тази година.

В момента измежду студентите върви петиция за редуциране на големите суми поради обстановката с ковид. Възпитаниците на Куин Мери считат, че образователното заведение не е изпълнило огромна част от университетските си функционалности, откакто поради карантината студентите си останаха по къщите. Петицията е подписана и от Девина. Ако това не се случи обаче, Зуека ще би трябвало да се бръкне съществено, още повече, че сега Девина не работи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР