Васил Терзиев призова политическите сили за отговорни действия и съставяне

...
Васил Терзиев призова политическите сили за отговорни действия и съставяне
Коментари Харесай

София ще загуби стотици милиони, ако в понеделник Общинският съвет не заработи, предупреди кметът Терзиев

Васил Терзиев прикани политическите сили за виновни дейности и сформиране на болшинство, без значение от идеологическите и политически различия 

Столичният кмет Васил Терзиев прикани Столичният общински съвет да проработи незабавно от понеделник, защото в противоположен случай ще пострадат огромните инфраструктурни планове на София и ще бъде изгубена опцията за финансиране за над 200 милиона за водния цикъл.

В профила си във Facebook Терзиев предизвести, че в случай че в понеделник нямаме ръководител на СОС, София ще продължава да губи стотици милиони.

" Липсата на общински съвет прави работата на общината по-трудна. Много от решенията за администрацията минават през СОС. Пренасочването на налични средства от бюджета на общината от една активност в друга, с цел да се посрещнат заплащанията е невероятно без утвърждение от СОС ", написа той и прикани политическите сили за отговорност в дейностите си, " с цел да имаме работещо болшинство в СОС - без значение от идеологическите и политическите разлики ", споделя Терзиев.

" Всички сме дали заричане да служим на града - това е нашата отговорност и тя е на всички ", споделя още столичният кмет.

„ Имаме наследени планове от предходната администрация - като тези в централната градска част - Зоните, ремонтите на жълтите павета и ул. “Шишман ”, които не са завършени и по които не са осъществени заплащания, само че би трябвало да бъдат открити средства, с цел да продължат. “, отбелязва Терзиев.

„ През моя мандат ще създадем промени в системата на работа. Ще си сложим ясни дълготрайни цели, зад които ще стоят проекти за реализацията им. И когато пристигна идващият кмет, да не се чуди от кое място да стартира, а да отскочи над постигнатото досега, да забърза още повече процесите на предходната администрация.

Вярвам в систематичния метод и в положителното ръководство, а не в героичните действия. Ще реализира това с почтен екип и ще покажем, че сме в политиката само, с цел да служим на обществото с професионализъм, бистрота и меритократичен метод. Така софиянци ще усетят допустимо най-скоро положителните резултати. “, споделя той.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР