Васил Терзиев: Крим е украински. Много се радвам за интервютата

...
Васил Терзиев: Крим е украински. Много се радвам за интервютата
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: ДС отрочето да отиде да вика в Севастопол Слава Украине” - много бързо ще разбере чий е Крим!

Васил Терзиев: Крим е украински. " Много се веселя за интервютата на Василча. Колкото повече приказва, толкоз повече се закопава " ; " Става дума за налагане на неолибералната рукола и шоковите прекарвания (като цел на живота) в търсене на някакви типове идентичности, където нормите на неустрашимост и национална отговорност са заместени от ситуационен пол според от концепцията за съответната оргия на фона на пици с кристали " ; " Една жена ги направи смешни със всичките им пиари, миари и тем сходни американски залъгалки ": безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.

 

4i4o 4ep

Отиваш в центъра на Севастопол и започваш да викаш - " Слава Украине, героям популярност! ". Предполагам, че доста бързо ще схванеш чий е Крим!

 

пешо

Държавна сигурност отрочето и интернационалното състояние шъ опраи. Да му мислят софиянци какво шъ натискат в неделя, след това да не ревът.

 

Стефан

Става дума за налагане на неолибералната рукола и шоковите прекарвания (като цел на живота) в търсене на някакви типове идентичности, където нормите на неустрашимост и национална отговорност са заместени от ситуационен пол според от концепцията за съответната оргия на фона на пици с кристали.

 

Синергетик

Много се веселя за интервютата на Василча. Колкото повече приказва, толкоз повече се закопава. Страхливец и негодник, който не смее да се яви самичък на дебат с Ваня Григорова. Все би трябвало някой да го дундурка. Ваня би трябвало да го попита, за какво не е лидер на листата, и като не завоюва и се изсули, значи ли това, че в действителност София не го интересува, а за него е значима единствено кметската позиция, откъдето да може да краде гладко по познатите пепейски схеми?

 

fiba

Една жена ги направи смешни със всичките им пиари, миари и тем сходни американски залъгалки.

 

ElCondor

Васко, опомни се бе, момче! Това да не ти е " Стани богат+ с трите жокера. Помощ от другар и от различен другар. Как мислиш? Ако спечелиш балотажа в триумвират ли ще управлявате?

 

Отвратен

Как е допустимо човек, претендент за кмет на София, да ни занимава с Крим?! Оставям встрани въпроса, че приказва глупости, да не кажа нелепости! Сравнете неговото изявление с днешното изявление на Ваня Григорова. Разликата е от небето до земята. Григорова приказва за проблемите на София и по какъв начин вижда тяхното решение, приказва рационално и премерено, без да търси борба и без да се прави на това, което не е! Този ще оправя интернационалното състояние, само че няма визия нито от действителните обстоятелства, нито си е направил труда да прочете обстоятелства и разбори, да ги съпостави, да намерения и тогава да показва мнение. Боже, пази България от нападателна незначителност!

 

Сталин Й. В.

Браво Васко! Браво! Ще те създадем Герой Росии. Непоколебим си в напъна да направиш целокупния български народ в отявлени американофоби и русофили. Шапка ти смъквам.

 

Възможно е,

щото усещат жегата зад ъгъла. Явно са правили изследвания, видели са, че губят, и в този момент обезверено се борят за всеки тъмнолилав глас с антируски лозунги и опорки, като се надят евентуалните нови гласоподаватели да не помнят ролята на омразната Държавна сигурност в бизнес " триумфите " му.

 

thenewone

Сичкото изявление е поради тази фраза: " Приютих дами с деца. ". Демек, аз може и да съм тъп и нерешителен, само че пък съм съчувствен. Интересно, кому е нужно отношението на един кмет към Крим? Кво отношение има кмет, пък бил той и на София, към интернационалната политика?

 

Държавна сигурност - отроче

умчо, като си подкарал георграфията - чий е Източен Йерусалим??

 

Съзерцател

Тъкмо се чудех, къде е била до момента световноизвестната защитничка на онеправданите Анджелина и фотографията ми подсказа - тъгувала е. Да, този път за децата в Газа. После видях, че и други международни звезди са се присъединили в тъгата, или най-малко във възмущението и разбрах, че очевидно такава е командата. Иначе, по какъв начин по този начин всички по едно и също време? Случайност, не мисля. Просто морала идва постоянно на четвъртата седмица. Благодаря ви!

 

Мила Анжелина организирай студентите, младите американци и протестирайте!

Къде са огромните студентски придвижвания от времената, когато без причина Съединени американски щати бомбеше непознати страни, като отдалечен, отдалечен Виетнам?... Няма ги демокрацията ги забрани, тъй като е народна власт ли? Лъжци. Антихристи същински се изявяват. Остава и и в човешки облик да се появи Антихриста.

 

baba Pena

По данни на Организация на обединените нации до момента са убити над 9 хиляди палестинци, повече от половината са деца. Никакви аргументи не могат да оправдаят убийството на деца.

 

сем

И от кой момент светът получава данни за починали -и то единствено от Хамас?По някаква причина се има вяра единствено на Хамас,публикуват се единствено техни данни и ги легализират.И медиите по света чинно ги повтарят!Хамас може да посочва-и освен може,но го и прави-произволни цифри,и никой няма да си направи труда да ревизира!И от кой момент светът реши,че мюсюлманите са бели,пухкави и недосегаеми,че те не могат да бъдат подложени на критика,на тях може единствено да се дава,покровителства,и оказва помощ,а отсрещният да поема всички негативи!Глобалният тероризъм набира скорост,а пасивността,и наивността на Европа и светът-са изненадващи!!!

 

вопълът за уютна информация е тип плач

А кой да подаде данните, откакто там са палестинците, а на тях формалният им представител е Хамас. Израел да си поема негативите, нали по този начин споделяха западняците, когато заклеймяваха Русия, която си разреши да отбрани своите хора в Донбас.

 

Бате Винету

Каква измама и антихуманизъм. Да се направи пауза с цел да се изведат пандизчиите. А след това ще продължим да избиваме хлебарките., но май това работи дестабилизиращо.

 

доцент Карачибук

Неприятното е, че известието " Внимание заплаха! " е бенадеждно закъсняло.

 

Бг овце

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР