Васил Петров-Бахамата укроти над 300 кончета, впрегнати под капака на

...
Васил Петров-Бахамата укроти над 300 кончета, впрегнати под капака на
Коментари Харесай

Васил Петров-Бахамата се фука с нов джип и, че никой не може да го пипне за имането му

Васил Петров-Бахамата укроти над 300 кончета, „ впрегнати ” под капака на черен джип Range Rover за над 200 бона. Петров се похвали с новата си облага и във фейсбук, оповестиха негови другари, които го засипаха с благопожелания и майтапи от рода на: „ Гледай кормилото да е по-малък, че да го въртиш и с белезници ”, кодоши се цялостен Благоевград, написа viaranews.bg.
Васил Петров и нежната му половинка Лидия имат необикновен автопарк, а към този момент и верига от заведения. Двамата имат сполучлив бизнес с недвижими парцели и към този момент влагат и за поколенията. Три са единствено заведенията им в Благоевград, неотдавна откриха и съвременна фитнес зала в регионалния град. От залата излезе и първенец по културизъм в лицето на Асен Вилячки. Петров персонално зарежда заведенията за хранене с артикули.

Семейството се готви да открие и най-голямото казино в Благоевград.

Петров има доста познанства с представители от кримиконтингента, което му основава главоболия. Благоевградчани са безапелационни, че той обаче постоянно минава сред капките и се измъква от всяко затруднение, както скиорът алпиец Ингемар Стенмарк.



Припомняме, че преди години Районен съд-Благоевград постанови против Бахамата присъда от 3 години затвор. Магистратите признаха Васил Петров за отговорен по дело за машинация. Той е отговарял пред съда за това, че през 2006 година въвел в подвеждане Стоян Смилянски и Евгени Смилянски от Благоевград, че ще стане поръчител на Стоян Смилянски и ще го избави от формация, на която дължи пари. Бахамата получил 6000 лв. от производителя на дограма Смилянски, като му заречен, че ще го избави от гардове на столична формация.



През 2014 година пък гръмна новината, че Васил Петров е избягал зад граница. Той обаче персонално пристигна в редакцията на вестник „ Вяра”, с цел да опровергае това.



„ Ето ме, в Дупница съм, който желае, дано пристигна да ме арестува. Кой е този от системата на правораздаването, който ме търси? Нека пристигна да ме арестува. В България съм, в Дупница съм и никой не ме търси, с цел да ме арестува. Кой е този, който ме търси? Шефът на следствието в Дупница, шефът на РУП ли, основният прокурор Сотир Цацаров, кой, кой? Не съм изчезвал, нямам каузи за лихварство и разпространение на подправени пари. Не се подвизавам в Испания, не познавам никакъв Данчо Магарето, някой се пробва да ми пили нервите. Искам да знам кой е той. Ако някой ме търси и желае среща с мен, ето ме.”



Васил Петров разгласи, че има личен бизнес и че не има намерение да го афишира за момента.

Хвърлиха ме на комисията „ Кушлев”, запорирали са ми парцели за 6 млн. лева единствено тъй като някой твърди, че съм дясна ръка на Братя Галеви. Категорично декларирам, че нямам нищо общо с Пламен Галев и Ангел Христов, нямам бизнес с тях.



На въпроса за какво го свързват с Братя Галеви, Петров разясни, че преди доста години, когато е сключвал брак с неговата спътничка в живата Лидия, сестрата на Ангел Христов – Величка, е станала кума на сватбата му. Васил Петров призна, че единствената присъда в живота му е пробация.



Хванаха ме да карам без брошура. Това е всичко. Никога не съм се занимавал с замърсен бизнес и покупко-продажби. Разбира се, че съм обикалял света, само че в никакъв случай не съм се подвизавал в която и да е страна. Бил съм и в Испания – както на екскурзия, по този начин и по бизнес каузи. Надявам се светът да се отвори още повече пред мен, когато завърши следствието от комисията „ Кушлев” и се вдигне запорът върху парцелите ми. Всичко, което имам, съм го спечелил по почтен път и се надявам доста скоро това да бъде изяснено. Проблеми с правораздаването аз нямам, а в случай че някой счита, че съм направил закононарушение, дано да се обади, аз съм тук, в България.”

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР