Вашият зодиакален знак говори много за това какви сте и

...
Вашият зодиакален знак говори много за това какви сте и
Коментари Харесай

Кое е най-важно за вас в живота според знака, под който сте родени?

Вашият зодиакален знак приказва доста за това какви сте и какво е в действителност значимо за вас в този живот.

Овен – Кралица на контрола
Овенът обича властта и контрола. Те основават свои лични правила, те са водачи. Жената Овен изцяло осъзнава властта, която има. Тя в никакъв случай не прави нещо, без да намерения авансово за следствията. А, когато успее, целият свят я следи в благоговение! Такава е нейната мощ.

Телец – Сила
Тези дами имат мощ на характера и волята. Те са доста енергични и упорити. Те имат смелостта да се застъпят за себе си и за тези, които обичат. Но мощната им природа крие общително и нежно сърце.

Жените Телец се грижат, обичат и постоянно са подготвени да оказват помощ на тези, които се нуждаят от помощ. Когато дамата Телец се бори, светът стопира, а когато обича, светът се възхищава.

Близнаци – Творчески мъдрец
Близнаците са мислители и основатели на светове. Необичайната персона на Близнаци кара техните мисли да излязат отвън границите на вероятното.

Това са доста способни дами, които елементарно могат да въплътят своите хрумвания в живота. Тя не желае да господства, не тъй като е слаба, а тъй като деликатно употребява силата си. Но, когато приказва, светът се възхищава на нейната хубост и разум.

Рак – Ходеща загадка
Малко хора могат да схванат дамата Рак, тъй като тя е много мистериозна. Тя е жестока и буйна, от една страна и великодушна въпреки това. Тя е хаос, способна да наруши вътрешния ви мир, мъже.

Като другар и държанка, тя е вярна до края, тъй като за нея няма нищо по-важно от лоялността. Само когато се сблъска с изменничество, демонстрира гнева си. Бъдете деликатни и в никакъв случай не предавайте жена си Рак!

Лъв – Лидери
Жените Лъв са най-хубавите водачи в този свят. Когато става въпрос за реализиране на задачите си, те в никакъв случай няма да спрат.

Тези дами се изкачват по кариерната стълбица и са повече от щастливи да вземат и другите със себе си. И когато те се провалят, те го вършат с достолепие. Жената Лъв е съвършеното комбиниране на примирение и добродетел, тя е възхитителна!

Дева – Добродетелни
Жените Дева са цялостни с добрина и обич. Те постоянно постъпват вярно. Тези дами имат благ души и е същинска благословия да имате жена Дева в живота си.

Те са любящи и интелигентни по природа. Дори когато страдат, постоянно съумяват да се вземат в ръце и да продължат битката. Когато златното им сърце кърви, най-вероятно това се дължи на загубата на най-любимите им хора.

Везни – Елегантни дами
Жените Везни са комплицирани и остроумни. Тяхното високо равнище на просветеност върви ръка за ръка с убийственото им възприятие за комизъм. Везните подхождат с достолепие и улегналост към живота и рядко демонстрират обществено своите страсти.

Те постоянно знаят какво желаят от живота и работят решително. Тяхната убеденост ги отличава от другите дами.

Скорпион – Загадъчни и ексцентрични
Всяка жена Скорпион има жило. Една жена Скорпион е подготвена на всичко и постоянно знае коя е тя и какво желае.

Тя е брутално почтена с всички и не я интересува дали някой страда от думите й. Скорпионите са прями и буйни любовници. Тези дами биха предпочели горчивата истина, в сравнение с благородната неистина.

Истината е, че не всеки може да се оправи с напористата персона на Скорпиона, тъй че тази жена ще подхожда единствено на един в действителност специфичен мъж.

Стрелец – Господарка на страстите си
Жените Стрелец са извънредно чувствителни, схващат страстите си, както и страстите на другите. Такива дами могат да симпатизират, тъй като са склонни да се слагат в обувките на другите и да преживеят възприятията им като свои лични.

Но, когато става дума за изложение на личните си усеща, те от време на време се скъпят. Те разрешават единствено на избрани хора да видят същинската им природа. Така че, в случай че те ви пуснат в своя свят, вие сте доста специфични за тях.

Козирог – Независими

Козирозите са самостоятелни и съзнателни по природа. Те са усъвършенствали възприятието си за лично достолепие, затова са в положение да правят оценка обективно действителността.

Те знаят мощните и слабите си страни. Те се открояват освен с външна, само че и с вътрешна хубост – това е, което другите намират за вдъхновяващо.

Никой не умее да слуша по този начин, както дамата Козирог. Освен това, когато тази жена приказва, тя приказва от душа.

Водолей – Неспокойни мечтатели
Тези дами се раждат мечтатели и бойци. Жените Водолей добиват огромни триумфи, тъй като са доста амбициозни.

Те се движат от самото начало, дейни са и имат радостен и добър манталитет. Такава жена може да промени света, в случай че желае.

Риби – Щедри и любящи
Тези дами са същински извор на честността, щедростта и любовта. Истинската им природа е построена единствено от обич. Те са доста прочувствени и чувствителни, само че се пробват да скрият страстите си.

Те могат да плачат и да се борят в безмълвие и те по-скоро ще умрат, в сравнение с да покажат, че са засегнати. Въпреки това, те са първите, които ще ви дойдат на помощ. Жените Риби са целители, от които този свят в действителност се нуждае.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР