Вашият специфичен аромат индиректно разкрива на околните много за вас.

...
Вашият специфичен аромат индиректно разкрива на околните много за вас.
Коментари Харесай

Според зодията: Кой аромат ви отива?

Вашият характерен мирис косвено разкрива на близките доста за вас. Ако предпочитате да носите свежи и цитрусови аромати, евентуално сте енергична, оптимистична и прочувствена персона. Ако по-често избирате флоралните миризми, евентуално сте женствена, закачлива и сантиментална дама. Така че има смисъл да подхождате към избора на мирис по-внимателно, базирайки се и на астрологията. Всеки зодиакален знак си има мирис, който му подхожда най-добре. Прочетете, с цел да разберете какво считат специалисти по тематиката, а точно кой е идеалният мирис за всеки знак от зодиака. Едва по-късно се насочете към близкия парфюмериен магазин.

Овен: Канела

Този самоуверен и напорист огнен знак би трябвало да обмисли аромати, които включват пикантни нотки като канела. Това е съвършен мирис за хора, родени под смелия, деен знак на Овена. „ Хората от тази зодия могат да бъдат въодушевени от аромата на тази по този начин обичана фалшификация. “ „ Подходящ за тази дейна зодия, ръководена от Марс, също е ароматът на люляк, защото той успокоява нервната им система “, споделя Джил Лофтис, астролог и създател на Nuit Astrology. „ Тази миризма може да успокои техния припрян манталитет. “

Телец: Хелиотроп

Телецът е една от най-добре облечените зодии и се нуждае от изискан присъщ мирис, който да пасва на неговия финес. Експерти по астрология споделят, че този земен знак би трябвало да търси леки, естествени аромати. Градинското цвете хелиотроп предлага мек мирис на бадем и ванилия със земна нотка, който съгласно някои хора припомня повече на храна, в сравнение с цвете. „ Като фен на гурме храната, този мирис е съвършен за личността на чувствения Телец “, споделя Лофтис.

Близнаци: Момина сълза

Хората от зодия Близнаци могат да влагат в мирис на момина сълза. „ Този мирис е радостен и юношески и отразява някои от най-хубавите и ярки качества на личността на Близнаците “, счита Лофтис. „ Интересното е, че това цвете също има двойствена природа, като Близнаците. Въпреки че е красиво, нежно и ароматно, това растение е много отровно, в случай че се употребява. “ Ако момината сълза не им харесва, Близнаците би трябвало да изберат мирис, формиран от две съществени нотки, които припомнят за двойствената им персона.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР