Вашият набор от думи е мощен инструмент за самостоятелно програмиране!

...
Вашият набор от думи е мощен инструмент за самостоятелно програмиране!
Коментари Харесай

Думите, които никога не трябва да изричаме

Вашият набор от думи е мощен инструмент за независимо програмиране! Списък на нездравословните думи, които никога не би трябвало да се използва, те ви програмират за злощастие!

Разрушителни думи

Като притежател на езика (без значение кой), всеки от нас има изцяло неповторим състав (запас) от думи. Този ресурс е мощен инструмент за независимо програмиране.

В дословния смисъл: както приказваме – по този начин и живеем. Каквото заявяваме, това и имаме.

Думите са облеклото на нашите мисли, а силата на думите има още по-плътна конструкция. В съпоставяне с силата на мисълта, тази сила се материализира доста по-бързо.

За това съществуват толкоз доказателства, че съвсем няма какво да бъде добавено.

И въпреки всичко, ще представим още едно, само че то е толкоз безапелационно, че без мнения е прието за изобретение, способно да лекува и най-опасната болест.

Това изобретение е направил немският психотерапевт Носрат Пезешкиан, който пръв е разкрил (и по-късно се научил и да неутрализира) думите, програмиращи болести на организма. С течение на времето, Пезешкиан безапелационно потвърждава, че тези разрушителни думи участват в лексикона на всички хора.

Разбирате ли? Не съществува човек, който да се пази от думи, които:

§    Програмират заболявания,

§    Водят до тяхната материализация в организма ни,

§    По никакъв метод не дават опция те да бъдат излекувани.

Доктор Пезешкиан е обединил тези думи под наименованието „ органична тирада “.

Разбира се, на съветски това название е малко неопределено, само че отразява добре същността: органичната тирада се състои от думи и изречения, които директно въздействат на физиологичните органи на индивида. Вие сте добре осведомени с тези думи и изречения. Това е в действителност доста рискова и разрушителна сила, която има способността да подкопае и най-хубавото здраве, даже и то да е желязно.

Обърнете внимание на това какъв брой виртуозно са замаскирани думите-разрушители. На пръв взор не можеш да повярваш, че такива безобидни на тип думи могат да окажат толкоз нездравословно влияние.

Убедете се сами:

§    Търпението ми се изчерпа,

§    Вече си счупих главата,

§    Нещо ме човърка,

§    Ошушкаха ме до дупка,

§    Надвиснало е над мен (нещо, някой),

§    Излезе ми въздуха,

§    Не мога да претърпявам (нещо или някого),

§    Изстискаха ми сока,

§    Кръвта ми отровиха,

§    Ще кихна против някой,

§    Повдига ми се към този момент,

§    Заби ми нож в сърцето,

§    Целият трептя (треса се),

§    Всички ми висят на шията,

§    Сит съм до гуша,

§    Отвратен съм до дъното на душата си,

§    Щях да умра,

§    Постави се на мое място (влез ми под кожата,

§    Оказват ми напън,

§    Да можех да намеря отдушник .

И по този начин нататък. Чудесна дегизировка, нали? Струва ни се, че използваме мощни метафори, а в действителност даваме на тялото си ясни команди, които то не смее да не ги извърши, освен това доста добре.

Доктор Пезешкиян е разгласил своите заключения по отношение на резултата на органичната тирада не толкоз от дълго време, само че тези заключения са към този момент многократно тествани. Особено деликатно е изследван въпроса: органичната тирада основава ли заболяване или оповестява за него? Оказа се, че го основава. С други думи се допуска, че думите разрушители се появяват в изявлението на човек, когато заболяването към този момент е зародила – апелирам ви, по този начин подсъзнанието, което ръководи всички физиологични процеси припомня за себе си. Но догатката не се удостоверява.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР