Вашият черен дроб, бъбреци, черва и цялото ви тяло ще

...
Вашият черен дроб, бъбреци, черва и цялото ви тяло ще
Коментари Харесай

Стара рецепта за всички болести на кръвта, сърцето, кръвоносните съдове, черния дроб, бъбреците, червата…

Вашият черен дроб, бъбреци, вътрешности и цялото ви тяло ще бъдат изцяло прочистени и регенерирани! Невероятни резултати! Различните типове ензимни артикули са неразделна част от обичайна медицина на доста нации. Те съдържат субстанции, които задействат функционалностите на черния дроб, бъбреците и червата.

Те оказват помощ при храносмилането на разнообразни типове храни. Ферментацията на мляко, зеленчуци и плодове направи допустимо запазването на скъпи артикули за дълго време, когато нямаше хладилници. Ферментирали са зеле, краставици, ябълки, дини и други

Тази публикация се концентрира върху аленото цвекло, което единствено по себе си е извънредно здравословен зарзават. Пресният му сок се употребява за лекуване на доста болести и даже при лекуване на левкемия.

Киселото зеле обаче натрупва своите лечебни свойства, а удобният резултат върху здравето ще се усили още повече Използвайте естествени средства.

Според няколко медицински проучвания ферментиралото алено цвекло може да предотврати развиването на злокачествени ракови болести, да прочиства и регенерира черния дроб и да отстранява токсините и отпадъците от тялото по най-ефективния метод.

Освен това отстранява запека и взема решение доста други здравословни проблеми, свързани със стомашно-чревния тракт, червата и храносмилането.

Традиционната медицина счита закваската от алено цвекло за най-хубавото естествено средство за лекуване на атеросклероза, разширени вени и съдова мрежа, както и за понижаване на високо кръвно налягане. Тя може да остане естествена за доста дълго време, даже откакто сте завършили с потреблението на кисело цвекло.

Също извънредно подобаващ за детоксикация и регенерация на организма след нападателна химиотерапия.

Приготвянето на този лек е извънредно просто. За производството ви трябват единствено елементарни, евтини и елементарно налични съставки.

Ще имате потребност от:

3 литров буркан 700 грама алено цвекло 2 филийки изсъхнал ръжен хляб 200 грама захар (бяла или кафява, само че ферментацията се забавя с мед) 100 грама стафиди

Вземете прясно цвекло, нарежете на дребни кубчета или тънки филийки и поставете в буркан.

Добавете стафиди, самун и захар. Налейте преварена, само че охладена вода и разбъркайте добре (някои хора към момента прибавят зелев сок, с цел да подтикват ферментацията). Покрийте с забрадка или марля и закрепете с ластик. Оставете да престои на топло място за 6-7 дни. Разбърквайте наличието 2 пъти дневно и, в случай че е належащо, отстранете пяната от повърхността, в случай че има такава.

Прецедете след седмица.

Приема се по 3-4 супени лъжици 3 пъти дневно преди хранене. Съхранявайте кваса в хладилника. След като употребявате целия мая, ще имате първата процедура за разчистване и регенерация на тялото. След това си направете 3 месеца отмора и повторете лекуването. След това повторете 3-месечната пауза и повторете трети път. За една година вашият черен дроб, бъбреци, вътрешности и цялото ви тяло ще бъдат изцяло прочистени и регенерирани. По време на използването на мая може да се случи за известно време да имате лека диария. Вашето тяло е това, което се детоксикира!

Противопоказания

Това лекарство и ферментиралите храни нормално не се предлагат за хора с огромни бъбречни проблеми, остри храносмилателни проблеми. В тези случаи се предлага да обсъдите приема с Вашия доктор. Също по този начин внимавайте, в случай че имате ниско кръвно налягане, тъй като можете да го свалите още по-ниско.
Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР