ВАШИНГТОН (Ройтерс) - Призив от съпругата на републиканския кандидат Рон

...
ВАШИНГТОН (Ройтерс) - Призив от съпругата на републиканския кандидат Рон
Коментари Харесай

Съпругата на ДеСантис подтиква републиканците да напомнят за правилата за процеса на номиниране в Айова

ВАШИНГТОН (Ройтерс) - Призив от брачната половинка на републиканския претендент Рон ДеСантис към дами от Съединените щати да „ дойдат “ в Айова за нейното номиниране за президент през 2024 година процесът накара Републиканската партия на щата да подсети, че единствено поданици могат да вземат участие.

„ Трябва да сте законно пребиваващ в Айова и региона, в който живеете, и да носите документ за идентичност със фотография, с цел да участвате “, щатската републиканска партия сподели в петък в обява в обществената медийна платформа X.

Партията е планувана да организира локални събирания, известни като Iowa Caucus, на 15 януари, в които участниците ще гласоподават за своя избор претендентът на републиканците да взе участие в президентските избори през ноември. Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън се чака да бъде претендентът на Демократическата партия.

Щатската републиканска партия разгласява напомнянето си, откакто Кейси ДеСантис, появявайки се по Fox News със брачна половинка си, губернатора на Флорида, прикани дами от цялостен ​​свят държа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР