Вашингтон. Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред

...
Вашингтон. Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред
Коментари Харесай

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан Цветанов се срещна с председателя на Комисията по вътрешна сигурност в Конгреса на САЩ Майкъл Маккол

Вашингтон. Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред и ръководител на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна във Вашингтон с ръководителя на Комисията по вътрешна сигурност в Конгреса на Съединени американски щати Майкъл Маккол, който е измежду водещите конгресмени на Републиканската партия, формиращ политиката на Конгреса и Съединени американски щати в региона на правоохраната. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.
По време на диалога Цветанов срещна конгресмен Маккол с резултатите от Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. Председателят на Комисията по вътрешна сигурност в Конгреса на Съединени американски щати прояви специфичен интерес към тематиката за Западните Балкани. По думите му те са основен детайл от сигурността на Европа и са извънредно значими за трансатлантическите връзки. В тази връзка беше разисквана районната политическа конюнктура в навечерието на идната среща на НАТО в Брюксел. Беше изразена взаимна паника от асиметричните закани пред страните от района, както и от общата неустойчивост в Близкия Изток и Северна Африка.
В края на срещата Цветан Цветанов подари на конгресмена плакет на Народното събрание и в качеството си на ръководител на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред насочи покана към Майкъл Маккол да посети България в комфортно за него време през 2019 година
Утре срещите на Цветанов не престават в границите на 8-та годишна конференция на Трансатлантическите мозъчни тръстове. Срещата ще се организира в постройката на института “Хъдсън ” - водещ закостенял мозъчен концерн, учреден през 1961 година, във Вашингтон.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР