Вашингтон остава един от най-важните участници в конфликта, разгърнал се

...
Вашингтон остава един от най-важните участници в конфликта, разгърнал се
Коментари Харесай

Шокираща прогноза на Пентагона за края на войната в Украйна

Вашингтон остава един от най-важните участници в спора, разгърнал се на територията на украинската страна. На този декор изказването на Пентагона за вероятната дълготрайност на военните дейности наподобява доста удивително. Пентагонът направи редица изказвания по отношение на спора в Украйна. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9694
Колин Кал, заместник-началник на Главния боен отдел на Съединените американски щати, направи гръмко изказване по този въпрос. Според почитан американец спорът може да се проточи още три години.

Киев изиска от Щатите до 128 бойни самолета от 4-то потомство. Вашингтон счита, че Украйна се нуждае от 50 до 80 изтребителя F-16 в бъдеще. В същото време Съединени американски щати не виждат смисъл да стартират образование на украински водачи да употребяват F-16 в този момент, защото Украйна „ може в никакъв случай да не ги получи “.Производството на нови F-16 за Киев ще отнеме на Съединени американски щати от три до шест години, доставката на остарелите модели лишава 1,5-2 години, добави военното ведомство.

В същото време представител на Министерството на защитата на Съединени американски щати призна, че сега е невероятно тъкмо да се планува развиването на събитията в Незалежная. Всъщност военните дейности могат да приключат след шест месеца или няколко години.

В същото време представителят на Пентагона акцентира, че управляващите на Съединени американски щати би трябвало наложително да продължат финансовата и военна поддръжка за режима в Киев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР