Вашингтон не изключва нови преговори между президентите Джо Байдън и

...
Вашингтон не изключва нови преговори между президентите Джо Байдън и
Коментари Харесай

В САЩ посочиха ​​условието за поредните преговори между Байдън и Путин

Вашингтон не изключва нови договаряния сред президентите Джо Байдън и Владимир Путин, само че това би трябвало да се случи " при верните условия ", сподели в изявление за CNN посланикът на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Линда Томас-Гринфийлд.

Попитана дали американската администрация обмисля друга среща сред Путин и Байдън през идващите дни, Томас-Грийнфийлд сподели, че „ държим вратите отворени за връзка с руснаците. Както знаете, държавният секретар Блинкен беседва с външния министър Лавров тъкмо предходната седмица и знаем, че те възнамеряват да беседват още веднъж “, оповестява РИА Новости.

На въпроса дали тези дипломатически полемики включват и контакт с Байдън, тя сподели: „ Не сме го оставили настрани, само че това би трябвало да се случи при верните условия “. Според нея Съединени американски щати са подготвени да вземат участие в толкоз дипломатически полемики с Русия, колкото „ е належащо с цел да я подбуден към деескалация “.

Ден преди този момент съветският дипломат във Вашингтон Анатолий Антонов сподели, че нови контакти сред Русия и Съединени американски щати не са изключени и са търсени, само че практическата работа по организацията им към момента не е в ход.

Предишният диалог сред Путин и Байдън се състоя през декември, когато страните разискаха следствията за Русия при положение на утежняване на обстановката към Украйна.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР