Вашингтон директно поиска от опозицията в Северна Македония да подкрепя

...
Вашингтон директно поиска от опозицията в Северна Македония да подкрепя
Коментари Харесай

САЩ към опозицията в РСМ - да не пречи на процесите, които водят държавата напред

Вашингтон непосредствено изиска от опозицията в Северна Македония да поддържа европейския път на страната и конституционните ремонти и да не блокира закони от решаващо значение за страната, оповестиха държавни източници, обобщаващи визитата на държавната делегация на Съединени американски щати.

В Съединени американски щати, показват държавните източници, получихме недвусмислена и мощна поддръжка за продължение на европейския път на страната, което значи използване на конституционните ремонти, т.е. приемане на поправките и продължение на договарянията, както е планувано в преговорната рамка.

Съединени американски щати насочат обръщение непосредствено към опозицията - идеологическите разлики не могат да бъдат спънка за напредъка на страната и за вземането на решения, които са значими за жителите, а не за политическите партии и минимум за техните водачи, тъй като нечия персонална кариера е доста по-малко значима от бъдещето на страната, допълват държавни източници. От там допълват, че процесът на евроинтеграция е необратим развой, който е почнал и не може да бъде извърнат или стихотворец в друга посока.

Според тях за първи път блокадата не идва извън, а от вътрешната страна, от опозицията, и това би трябвало да се каже ясно, тъй като де факто тя е против всички процеси, които водят страната напред и това, както те показват, не е развой на един човек или една страна, а решения и процеси, от които зависи бъдещето на актуалните и бъдещите генерации.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР