ВАШИНГТОН (AP) — Възвръщането на мястото на бившия американски представител

...
ВАШИНГТОН (AP) — Възвръщането на мястото на бившия американски представител
Коментари Харесай

Демократите приветстват победата на Ню Йорк като добра поличба за ноември. Но достатъчно ли е, за да успокои безпокойството около Байдън?

ВАШИНГТОН (AP) — Възвръщането на мястото на някогашния американски представител Том Суози в къщата на Лонг Айлънд може да даде проект за акцията за преизбиране на демократа Джо Байдън, която ще стартира през ноември, показва силата на партията си в конкурентна крайградска територия, която се оказа и мястото, където Доналд Тръмп е израснал.

Но положителните вести последваха няколко тежки дни за Белия дом, който наблюдаваше гласуването на републиканците от Камарата за импийчмънт на министъра на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас във вторник. Това последва заключението на специфичен прокурор, който характеризира паметта на Байдън като „ дефектна “, „ неприятна “ и със „ обилни ограничавания “, макар че също по този начин се споделя, че обвиняванията не са оправдани против президента за погрешно боравене с класифицирани документи.

И по този начин, по какъв начин. надали е ясно, че успеха на Суози ще успокои безпокойството на демократите по отношение на възрастта на президента и ниските рейтинги на утвърждение.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР