ВАШИНГТОН (AP) — Украинските дронове летят без боеприпаси. Руската артилерия

...
ВАШИНГТОН (AP) — Украинските дронове летят без боеприпаси. Руската артилерия
Коментари Харесай

Украинските войски ограничават амунициите. Но републиканците в Камарата на представителите планират да отнеме седмици, за да обмислят помощ

ВАШИНГТОН (AP) — Украинските дронове летят без муниции. Руската артилерия отприщва смъртоносни залпове от безвредни позиции отвън обсега на войските на Киев. Лидерите на Конгреса на Съединени американски щати предизвестяват, че дефицитът на амуниции и хранителни запаси води до загуба на позиции за Москва, само че следената от републиканците Камара на представителите не бърза да възобнови военната помощ за Украйна. -изключване при колета с муниции с възходяща тревога. Изминаха повече от два месеца, откогато Съединени американски щати - които след Втората международна война се трансфораха в " Арсенал на демокрацията " - последно изпратиха военни доставки на Украйна.

Но ръководителят на Камарата на представителите Майк Джонсън наподобява твърдо решен да начертае личния си курс от пакета за задгранична помощ на стойност 95 милиарда $, признат от Сената - решение, което може да забави пакета за седмици напред след траялите към този момент уморителни месеци изчакайте в Конгреса.

С спирането на военните доставки на Съединени американски щати украински...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР