ВАШИНГТОН (АП) — Съдиите от апелативния съд сигнализираха във вторник,

...
ВАШИНГТОН (АП) — Съдиите от апелативния съд сигнализираха във вторник,
Коментари Харесай

Ключови моменти в аргументите относно претенциите за имунитет на Доналд Тръмп в делото му за намеса в изборите

ВАШИНГТОН (АП) — Съдиите от апелативния съд алармираха във вторник, че евентуално ще отхвърлят изказванията на Доналд Тръмп, че е имунитет против правосъдно гонене при изборите си случай на интервенция. Резултатът изглеждаше явен по време на разногласия, които засягаха редица политически и правни съображения.

Републиканският любимец за президентските избори направи първото си пътешестване от месеци до федералния съд във Вашингтон, където юристите му се пробваха да убедят обжалването съдът да приключи делото, обвиняващо го в скрит план за анулация на резултатите от изборите през 2020 година Аргументът на отбраната беше посрещнат с цялостен песимизъм от състава от трима съдии на Окръжния апелативен съд на Съединени американски щати за окръг окръг Колумбия.

Съдиите не споделиха по кое време може да се произнесат, само че моментът на тяхното решение е от решаващо значение, защото наближава датата на процеса на 4 март. Адвокатите на Тръмп, които се надяват да забавят делото след президентските избори през ноември, сигурно ще се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР