ВАШИНГТОН (АП) — Администрацията на Байдън ще започне да анулира

...
ВАШИНГТОН (АП) — Администрацията на Байдън ще започне да анулира
Коментари Харесай

Студентските заеми на някои американци ще бъдат анулирани през февруари, докато Байдън ускорява новия си план

ВАШИНГТОН (АП) — Администрацията на Байдън ще стартира да анулира студентските заеми за някои кредитополучатели през февруари като част от нов проект за погашение, който влиза в действие съвсем шест месеца по-рано от графика.

Опрощаването на заеми в началото трябваше да стартира през юли според новия проект за погасяване SAVE, само че се форсира, с цел да се обезпечи по-бързо облекчение на кредитополучателите, сподели президентът Джо Байдън в петък. Това е част от напъните „ да се работи допустимо най-бързо, с цел да се даде опция на повече кредитополучатели да дишат “ и да се откажат от студентския си дълг, сподели президентът на Демократическата партия в изказване.

Кредитополучателите ще дават отговор на изискванията за отменяне, в случай че са записани в новия проект SAVE, в случай че в началото са взели назаем $12 000 или по-малко, с цел да посещават лицей, и в случай че са създали най-малко 10 години заплащания. Министерството на образованието сподели, че не знае незабавно какъв брой кредитополучатели ще дават отговор на изискванията за ану...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР