Вашингтон — Върховният съд е готов да изслуша аргументи във

...
Вашингтон — Върховният съд е готов да изслуша аргументи във
Коментари Харесай

Върховният съд ще изслуша голямо дело, което може да промени данъчния кодекс, да обрече на гибел „данък върху богатството“

Вашингтон — Върховният съд е подготвен да изслуша причини във вторник в следено от близко дело, което някои предизвестяват, че може да има големи последствия за налога в Съединени американски щати система и проваля предложенията на някои демократи за основаване на налог върху благосъстоянието.

Спорът пред съдиите, прочут като Мур против Съединените щати, датира от 2006 година През тази година Чарлз и Катлийн Мур направиха инвестиция в помогнете за стартирането на основаната в Индия компания KisanKraft Machine Tools, която дава на фермерите в Индия принадлежности и съоръжение. Двойката влага $40 000 в подмяна на 13% от акциите на компанията.

Приходите на KisanKraft нарастват всяка година от основаването й и компанията реинвестира приходите си, с цел да разшири бизнеса, вместо да разпределя дивиденти на акционерите.

Семейство Мурс не е получило никакви разпределения, дивиденти или други заплащания от KisanKraft, съгласно документи във Върховния съд. Но през 2018 година двойката научи, че би трябвало да заплаща дан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР