ВАШИНГТОН — Подкрепяните от Иран терористи предприеха още две атаки

...
ВАШИНГТОН — Подкрепяните от Иран терористи предприеха още две атаки
Коментари Харесай

Ирански подставени лица атакуват повече американски войски в Сирия — докато Блинкън започва нова важна обиколка в Близкия изток

ВАШИНГТОН — Подкрепяните от Иран терористи започнаха още две офанзиви против американски и съюзнически войски в Сирия през уикенда, съгласно публични лица в понеделник — като Съединени американски щати Държавният секретар Антъни Блинкен посети Саудитска Арабия в последната си близкоизточна обиколка, с цел да се опита да спре разрастването на спора Израел-Газа.

Ирански прокси милиции са изстреляли две ракети по сирийската задача за поддръжка на Ефрат, ориентирани към американските и съдружните сили, ситуирани там, в събота, съгласно прессекретаря на военновъздушните сили на Пентагона. Ген. Пат Райдър.

На идващия ден, подкрепяни от Техеран групи изстреляха атакуващ дрон в Mission Support Site Green Village, също в Сирия, само че той „ кацна на няколко километра “ от военната база, сподели Райдър.

Не се оповестява за ранени или вреди и при двете офанзиви през уикенда, които бяха последните от поредност от повече от 165 подкрепяни от Иран офанзиви против американски сили в Сирия, Ирак и Йордания от 17 октомври...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР