Вашето въздействие върху възприемането на вашата организация е по-значимо от

...
Вашето въздействие върху възприемането на вашата организация е по-значимо от
Коментари Харесай

Бизнес перспектива: Защо личната марка е от решаващо значение за прогреса на компанията

Вашето влияние върху възприемането на вашата организация е по-значимо от всеки път и това е мястото, където персоналната марка се трансформира в основен инструмент за потребление.

Като основен изпълнителен шеф на вашата организация може би мислите да инвестирате в персоналната си марка, само че може и да се колебаете. Моята персонална организация за брандиране работи с основни изпълнителни шефове на поколението X от целия свят и мога да ви уверя, че не сте сами в своето съмнение, пише Марина Бяжанова в публикация за Entrepreneur. 

Като член на поколението X, постоянно наричано „ забравено потомство “, вие не сте израснали с мобилен телефон в ръка и не сте развили табиет да споделяте всяко едно мнение и цялото си местоположение онлайн. Много от водачите, с които приказваме, се двоумят да се показват в очите на обществеността, тъй като нямат афинитет към светлината на прожекторите. Вместо това те желаят да се концентрират върху построяването на организация от международна класа, мащабиране на екипи и вдъхновяване на забележителни организационни култури. И несъмнено, доста основни изпълнителни шефове са възприели смисъла на дискретността – избирайки борби с деликатно обсъждане, с цел да избегнат всевъзможни несъгласия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР