„Вашата политическа сила вече доказа себе си като част от

...
„Вашата политическа сила вече доказа себе си като част от
Коментари Харесай

Румен Радев към ИТН: Вече доказахте себе си като част от промяната на България

„ Вашата политическа мощ към този момент потвърди себе си като част от смяната на България. Много български гласоподаватели не престават да виждат във вас вярата за една нова и откровена политика, която посочва ясно проблемите и решенията, а не ги замита под килима “.

Това сподели президентът Румен Радев на представителите на „ ИТН “ в границите на консултациите за съставянето на държавно управление.



„ Убеден съм, че с опита, изключително от миналата година, вие към този момент имате ясна визия за провокациите и дилемите пред едно ново ръководство и имате подготвеност да допринесете интензивно за тяхното решение “, сподели президентът.

„ Ние декларирахме от дълго време, че ще създадем всичко, което е по нашите сили, да има едно обикновено държавно управление в страната. Предизвикателствата сега са много по-големи, в сравнение с бяха преди три месеца “, сподели от своя страна Тошко Йорданов.

„ Ще продължим да бъдем такива, каквито сме – без политическо двуличие, ще назоваваме нещата такива, каквито са. Ще бъдем предвидими и лоялни сътрудници, в случай че сътрудниците от останалите парламентарно показани сили също бъдат такива “, сподели Йорданов.

„ Моделът „ ГЕРБ и Движение за права и свободи “ към момента не е разграден и се надявам да има задоволително здрав разсъдък в останалите партии, които настояват, че желаят да създадат също това “, добави той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР