Върни се назад във времето и си спомни момента, в

...
Върни се назад във времето и си спомни момента, в
Коментари Харесай

Приятелки завинаги …или може би не?

Върни се обратно във времето и си спомни момента, в който „ просто се харесахте “. Може би е било още до момента в който сте били в учебно заведение и тя пристигна при теб, с цел да се запознаете, тъй като ти беше новото момиче; или пък в общата компания се намерихте, като се заговорихте за обичаната си група или пък като колежки, сближени от общата ненавист към офис-кобрата. Такива дребни, ужким незначителни моменти водят до нещо огромно, като откровено другарство. Някои остават, други не, само че това не ги прави по-малко значими.

какой сегодня праздник

Всички сме склонни да имаме вяра, че приятествата би трябвало да не престават постоянно и се усещаме гадно като загубим връзка, само че обстоятелствата сочат, че с порастването ни и измененията в животите ни, другарствата може да спрат на избрана точка и просто да не продължат. Всички гравитираме към неща, които ни сближават и когато те изчезнат е естествено и даже здравословно да оставим едни другари и да прибавим нови в листата си за бързо набиране.

Приятелки вечно …или не напълно
Ето какво можеш да очакваш да се случи с другарствата ти при някои от основните промени в живота.

Невинни, луди години

Кръгът към теб

В университета ти се срещаш с извънредно доста хора и възрастта, безгрижието и необятните ти ползи оказват помощ да се запознаваш с доста и разнообразни хора. Повече, след като и да било повече в живота ти.

Приятели с екстра

Това е време за доста другарство и тъкмо в този момент ще намериш тези частици от теб, които ще ти оказват помощ да вървиш напред. Хората, с които си близка са тези, които ще ти оказват помощ да литнеш или тъкмо противоположното – ще те пернат надолу.

Внимавай за

Ние се съизмерваме с околните си другари и постоянно ги употребяваме като образци за подражателство, тъй че е жизненоважно те да дават отговор на общата ти визия за живота. Сега намерения: те споделят ли същите полезности, цели и обичат ли те?

Приятелки вечно …или не напълно
В началото на кариерата

Кръгът към теб

Първа работа на съществено работно място. Нови хора. И приятелките ти остават малко настрана. Ако прекалиш със социализирането на работа, ще загубиш приятелките си, даже тези, с които излизате единствено на по кафе. Преследването на кариера, освен работенето пък може да изцеди силата ти и надлежно да решиш да пропуснеш срещите с приятелки.

Приятели с екстра

За поддръжка в подобен миг е особено да потърсиш разтуха в колежка, която е на същото състояние като теб и доста добре знае какъв задник е Х. Много другарства за почнали по този начин, тъй като триумфите и паденията са ви общи, а това сближава.

Внимавай за

Когато сте приятелки в офиса има няколко риска – една от двете да напусне, една от двете да се издигне и една от двете да съобщи другата. При първия случай доста постоянно другарствата се разпадат, тъй като към този момент нямате огромната обща тематика. Сети се за това изречение, когато откажеш среща със старите си приятелки, тъй като смяташ да изпиеш едно с колежката и през днешния ден.

Приятелки вечно …или не напълно
Ти и твоето бъдеще в мъжки жанр

Кръгът към теб

Като добавиш към работата и мъж, за който би трябвало да полагаш старания в извънработно време, става в действителност мъчно да се събираш с приятелките си. Опитай се да се събираш с тях в обедната отмора или пък излезте на една чаша вино, не без вечеря, тъй че да си се видите, само че без да „ крадеш “ от времето с гаджето си. Сега моментът е подобен, че няма потребност да се чувате за всяко нещо непрестанно, както когато бяхте по-малки. Един дълъг диалог дневно си е задоволителен.

Приятели с екстра

Ще им разчиташ, в случай че връзките ти с мъжа сега се скапват, тъй че бъди отворена към техните потребности също.

Внимавай за

Лесно е да бъдеш претопена в средата на гаджето си и неговите другари, когато престанеш да поддържаш връзка с твоите, изключително в случай че той по някакъв метод че му е неприятно да не си с него или в случай че не ги утвърждава – което е един от знаците, че е свръх контролиращ, което е неприятен знак за прочувствено и друго принуждение.

Приятелки вечно …или не напълно
И ти, и той, и бебе

Кръгът към теб

Приятелският кръг много се стеснява сега, в който си бременна, по две аргументи – на никой не му се слуша за твоята бременност, а на теб не ти се приказва за нищо друго, с изключение на за твоята бременност. Приятелките ти в сходна на твоята или скорошна бремелинска орис ще са основни за оцеляването ти в женска среда, тъй като техните препоръки и подкепа ще ти оказват помощ доста. Но тези, които са без гаджета и деца, в случай че не ги умориш от досада, ще ти демонстрират, че има и друга страна на живота.

Приятели с екстра

Приятелките ти без деца, които се опитат да се впишат в живота ти с дете, в действителност те обичат, тъй като нямаш задоволително време за тях и вършат жертвата да те схващат, макар че нищо не схващат от проблемите ти сега.

Внимавай за

Остави време за необвързаните си приятелки и приказва какво се случва на тях, не на теб или детето ти, или ще ги загубиш.

Приятелки вечно …или не напълно
Мениджмънт на другарството

Как да се погрижиш за приятелките си в тези сложни времена

• Бъди добра другарка – което значи подкрепяща, непрекъсната, съчувстваща, само че в това време и почтена и подтикваща към деяние.

• Поеми самодейността да се видите, изключително за рожденни дни, чествания, когато някоя от вас е болна или просто като има проблеми.

• Направи си проект по какъв начин да се виждате, тъй като другарството е като градината, в случай че не го поливаш, то няма да пораства. Води в главата си лист от по кое време не сте се виждали или чували и като мине известно време напряко настоявай да се видите.

• Поствай фотоси в обществените мрежи – те демонстрират какво правиш и това е страховит метод даже да не виждаш някого, той да е информиран какво се случва с теб, с цел да не почват диалозите ви с неловки мълчания.

• Но не разчитай единствено на фейсбук, тъй като няма нищо по същинско от задружния смях.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР