Варненци, независимо от възрастта, могат да участват в конкурса Арт-циклиране,

...
Варненци, независимо от възрастта, могат да участват в конкурса Арт-циклиране,
Коментари Харесай

Търсят креативни варненци за конкурса АРТ-циклиране

Варненци, без значение от възрастта, могат да вземат участие в състезанието " Арт-циклиране ", научи  Varna24.bg .

Съвременното изкуство обръща тил на обичайните изразни средства в търсене на нови. Селското стопанство е източник на ентусиазъм за артистите още от Мезолитната епоха. Селското стопанство е по едно и също време просвета и изкуство и може да бъде изобретателно и да подтиква креативен хрумвания и облици. Културата на хранене и на произвеждане на храни се настани трайно в речника на пробното изкуство. Храната е едно от най-споделяните неща в обществените медии, изясняват уредниците му.

Този конкурс търси точките на секване сред изкуство и селско стопанство. В него ще се съревновават произведения, създадени от селскостопански боклуци, допълват те.

Периодът за присъединяване е до 5 август 2023 година

Как може да се взе участие в състезанието:

Създайте свое произведение от непотребни предмети или останки от фермата или селскостопанския двор – статуя, комбинация, картина, пърформанс. Направете представителна фотография или малко видео на своето творението. Попълните формата на уеб страницата и качете своята фотография или видео.

Право на присъединяване има всеки без оглед на възрастта на територията на България. Всеки може да взе участие с безграничен брой творби. В онлайн формата би трябвало да посочите име на творбата и употребявани материали. Всички творби, утвърдени за присъединяване, ще бъдат оповестени в галерията на състезанието. 

Етична уговорка: В състезанието няма да бъдат позволени творби, съдържащи обидни и/или нецензурни изображения или текстове, както и текстове и/или изображения, внушаващи принуждение, ненавист и/или дискриминация.

Наградният фонд е:

Първа премия: 700 лева,

Втора премия: 300 лева,

Трета премия: плодово дръвче (фиданка),

" Любимец на публиката “.

Победителите в състезанието (първо, второ и трето място) ще бъдат избрани от умело жури. " Любимец на публиката “ ще бъде избран посредством онлайн гласоподаване на http://cap.europe.bg в интервала 7 август -21 август. За да гласувате, би трябвало да харесате съответната фотография или видео в галерията.

Имената на спечелилите ще бъдат оповестени на страницата на акцията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР