Варненският окръжен съд призна за виновен и наложи присъда от

...
Варненският окръжен съд призна за виновен и наложи присъда от
Коментари Харесай

Варненският окръжен съд наложи на 38-годишен мъж присъда от 20 години затвор за убийство

Варненският областен съд призна за отговорен и наложи присъда от 20 години затвор на 38-годишен мъж, направил ликвидиране на 4 юли предходната година в градинката на Археологическия музей в града, оповестиха от пресслужбата на съда.
 
Престъплението е осъществено по изключително непосилен за жертвата метод, с особена свирепост и по хулигански подбуди. Осъденият се възползва от правото си да изиска кратко разследване, без да се разпитват очевидци и специалисти, а техните показания и изводи да се употребяват при постановяване на присъдата.
 
Жертвата на тежкото закононарушение е 22-годишен мъж от Етрополе. В нощта на 3 против 4 юли нямал пари и лежащ да спи на скамейка в градинката на Археологическия музей. Около 3 часа през нощта килърът пристигнал и решил да седне в градинката, само че на пейката видял да спи мъж.
 
Това го подразнило и решил да " накаже " спящия. Извадил ножа си и го забил в задната част на бедрото му. Последвали още няколко удара. Жертвата е умряла от остра кръвозагуба.
 
Присъдата може да бъде обжалвана пред Апелативния съд във Варна в 15-дневен период, оповестява Българска телеграфна агенция.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР