Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура- Варна

...
Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура- Варна
Коментари Харесай

Затвор за мъж, извършил кражба и теглил пари от чужда банкова карта

 Варненският областен съд утвърди съглашение, реализирано сред Окръжна прокуратура- Варна и 39-годишния Калоян Йорданов, който се призна за отговорен, че е направил кражба в изискванията на рисков рецидив и употребявал непозната банкова карта, оповестиха от пресслужбата на институцията.

Страните одобриха за несъмнено и изрично открито, че 26.04.2020 година във Варна, Калоян откраднал мъжки портфейл, в който имало 5 дебитни карти, всичко на стойност 20 лв.. Същият ден при изискванията на продължавано закононарушение, употребявал четири пъти един от платежните принадлежности, без единодушието на титуляра.

Калоян Йорданов е роден в Добрич, със приблизително обучение, неженен, осъждан, незает.

Пред съда съобщи, че е склонен с постигнатото съглашение и го е подписал непринудено.

Варненският областен съд реши, че то не опонира на закона и морала и следва да бъде утвърдено.

Калоян Йорданов одобри да му бъде наложено наказване в размер на 2 години " отнемане от независимост “ за всяко едно от закононарушенията, като той ще търпи общо 2 години затвор при първичен " непоколебим режим “. Възстановени са нанесените вреди на потърпевшия в размер на 20 лв.. Осъденият следва да заплати и разноските, направените по наказателното произвеждане, в размер на 262,50 лева в интерес на Държавата, по сметка на ОД Министерство на вътрешните работи - Варна.

Постановеният правосъден акт е финален.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР