Варненският апелативен съд пусна под домашен арест“ обвинен за наркоразпространение

...
Варненският апелативен съд пусна под домашен арест“ обвинен за наркоразпространение
Коментари Харесай

Пуснаха обвиняем за наркооранжерия да се лекува у дома

Варненският апелативен съд пусна под „ домакински арест “ упрекнат за наркоразпространение мъж поради влошеното му здраве.

31-годишният Мирослав Борисов беше арестуван през август след разбиването на оранжерия за развъждане на марихуана във варненското село Ягнило. Оттогава той неколкократно изиска изменение на мярката си. В Затворническа болница в София е била доказана предходно поставената му диагноза за заболяване, което се нуждае от редовно наблюдаване, лекуване и намеса.

Мирослав Борисов, Стоян Генчев и английския жител Боттумлей Джон Том попаднаха в ареста след полицейска акция на 3 август тази година, напомнят от пресслужбата на съда. В особено оборудвано помещение в къщата на родителите на Стоян в Ягнило бяха открити голям брой растения от рода на конопа, засети в саксии, а други - отрязани и готови за сушене, както и изсушена марихуана.

Общото количество на конфискуваната при акцията и от домовете на обвинените дрога е близо 15 кг марихуана, 135 грама амфетамини, 20 грама хашиш и близо 7 грама кокаин.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР