Варненската полиция и прокуратура разследват причините за смъртта на 28-годишния

...
Варненската полиция и прокуратура разследват причините за смъртта на 28-годишния
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития от кмета на Любен Каравелово за смъртта на палаткаджията, Иван бил на...

Варненската полиция и прокуратура проверяват аргументите за гибелта на 28-годишния Иван Йорданов. Роденият в Карнобат гражданин на столицата изчезна на 25 август на разсъмване в гората край аксаковското с. Любен Каравелово.

Йорданов бил там на скрито техно празненство, проведено в затворена група във фейсбук, написа "Труд ". Купонът се вихрил в изоставено някогашно военно отделение.

Два дни служители на реда със служебно куче, пожарникари, горски и доброволци от селото издирваха младежа без триумф, откакто татко му подаде сигнал в Министерство на вътрешните работи. Преди да изчезне, Иван му звънял по телефона.

Министерство на вътрешните работи с горещи вести за мистерията с натрупа на палаткаджията Иван

Чувала се мощна музика, той звучал комплицирано. Успял да прати джипиес координати на мястото, където се намира и обяснил, че батерията му пада. Заради съмнения, че младежът може да е отишъл другаде, бяха известени и други дирекции на Министерство на вътрешните работи в страната.

След седмица тялото на Иван бе открито на няколкостотин метра от поделението, където е бил купона.

В понеделник локалният гражданин Тунчо Костов излязъл с каруца да събира дърва, с цел да вари компоти. Около 13 ч на черен път край равнища конят почнал да нервничи. Тунчо се огледал и видял бездиханното тяло на младежа. „ Било е на 7-8 м от пътя “, сподели кметът на селото Иван Димитров.

Зловещи детайлности за гибелта на палаткаджията Иван

Той добави, че на 24 август получил сигнал от дежурния в община Аксаково, че в гората има скупчване на хора. Отишъл персонално да види какво се случва. Край поделението били паркирани над 15 коли с българска и задгранична регистрация. Имало и опънати палатки.

„ Срещнах две млади момчета. Бяха съответни. Питах ги какво вършат в пущинака, а те ми споделиха, че са пристигнали на пикник “, разясни Димитров. Той предал на дежурния, че в региона са се събрали огромна група младежи.

Някои от тях денем пазарували в селото, пълнили и вода от социална чешма. „ Такова празненство е имало и предходната година, когато не бях кмет.

Хората от последните къщи на километър от поделението споделиха, че цяла нощ са чували мощна музика. Всички се тормозят, че няма защита на това място “, добави Димитров. Към момента не са открити данни за насилствена гибел, оповестиха от полицията.

Аутопсия ще покаже от какво е умрял Иван. В рамките на формираното досъдебно произвеждане са назначени и други експертизи, а работата по случая продължава, прецизираха от ОДМВР-Варна.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР