Варненската листа Български възход е оглавена от зам.-областния управител Александър

...
Варненската листа Български възход е оглавена от зам.-областния управител Александър
Коментари Харесай

Зам.-областен управител на ИТН оглави листата на „Български възход” във Варна

Варненската листа „ Български напредък ” е управлявана от зам.-областния шеф Александър Николов. Той зае поста при започване на февруари като предложение на „ ИТН ”.

„ Проведох диалози с военачалник Янев по повод настоящите провокации пред страната и след тези няколко диалога одобрих да поведа „ Български напредък ” във Варненски изборен регион. Защото рецесията се задълбочава, размерите й стават застрашителни. Аз съм подготвен да стана част от групировката и да вземам участие интензивно в структурирането на партията, което следва след провеждането на изборите. В досегашното ми качество на заместник-областен шеф на Варненска област имам взор върху огромна част от проблемите ”, съобщи Николов при регистрацията на листата. Той добави, че преди няколко дни е получил покана да бъде лидер. Заради акцията е излязъл в отпуск.



Втора в листата е Александра Власева, а на пето място е някогашният общински консултант и областен кмет на „ Владислав Варненчик ” Добромир Джиков. След него е някогашният регионален координатор на Вътрешна македонска революционна организация Живко Костадинов.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР