Варненецът Александър Савов направи нещо хубаво, с което запали малки

...
Варненецът Александър Савов направи нещо хубаво, с което запали малки
Коментари Харесай

Варненец направи нещо хубаво, с което запали малки и големи по пинг-понг на открито

Варненецът Александър Савов направи нещо хубаво, с което възпламени дребни и огромни по пинг-понга.

Той сложи две маси до Раковината в Морската градина, с цел да могат жителите и гостите на морската столица да играят гратис тенис на маса. Ракетите и топчета също се обезпечават от Савов.



„ Идеята ми е варненци да си напомнят по какъв начин този спорт бе всеобщ в града и да им осигуря вероятност отсега нататък, с цел да го практикуват навън. Намерих спонсор за масите, а Община Варна ми спомага за мястото ”, съобщи за „ Петел ” Александър Савов.



Последният призна, че постоянно се крадат ракети и топчета, само че бил твърдоглав и още на другия ден подсигурявал нови.

„ От една страна е хубаво, че крадат ракети и топчета. Значи харесват тениса на маса и ще го играят. Всеки ден на двете маси има по четири ракети и задоволително топчета, с цел да изпитат варненци тръпката и страст от атрактивния ни спорт ”, добави Савов.



На масите се играе непрекъснато, даже и в 02 часа след среднощ, а постоянно момчета и девойки си провеждат и шампионати.



„ Най-много се веселя, когато ми свидлив ръката и ми благодарят за предоставените условия за тенис на маса. Това е и най-голямата премия за мен. Една жена даже ми сподели, че нейният наследник в никакъв случай до момента не е играл този спорт, само че към този момент е удовлетворен, че го прави постоянно. Надявам се да привличаме още фенове, тъй като не всеки може да играе в зала ”, сподели още Савов.

В близко време Александър възнамерява да сложи още шест маси на три места в морската столица -  първо две на спортната площадка в кв. „ Младост ”, а по-късно и по още две в кв. „ Аспарухово ” и кв. „ Чайка ”.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР