Върнахме се към нормалността, не може само една партия да

...
Върнахме се към нормалността, не може само една партия да
Коментари Харесай

Борисов: Върнахме се към нормалността, не може само една партия да печели

Върнахме се към нормалността, не може единствено една партия да печели всички регионални градове. Така министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява резултатите след втория тур на локалните избори. На балотажа ръководещата партия завоюва в множеството огромни градове, само че губи кметските места в Благоевград, Русе, Ямбол и Видин.

Според Борисов обаче на всички места партията му е съществена политическа мощ в общинския съвет, а изборът на кмет от друга групировка помагал за шерването на отговорността за ръководството.

" Благодаря на Господа и на българския народ, че ми дадоха отново доверието си. След " Апартаментгейт ", къщата на Манолев по Сандански, Камбитов, дето играе ръченица, по какъв начин да спечелим ", разяснява водачът на ГЕРБ.

Борисов удостовери, че следва чистка в локалните структури на партията на местата, където претендентите ѝ изгубиха вота като Благоевград. Според него на местата, в които ГЕРБ губи кметските избори, структурите на групировката са работили против претендентите ѝ.

Избирателите наказаха тези, които не се държаха обичайно
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР